Przedstaw się

Tutaj krótko przedstawiamy się

A teraz ja

Postprzez cityrocker » 15 Lut 2010 20:59

Witam Rajderów,
Marcin - rodowity piernik, motocyklowo obciążony rodzinnie :)) dziadek: AJS, Junak, tato: Junak (wiecznie w naprawie był), WSK zwana "kozą" (3-osobowy pojazd rodzinny, nigdy nie nawaliła), a ja kontynuując tradycję Ogar 205 (czego on miał 205? chyba śrubek), potem Junak (psuj straszny), WSK, potem dłuuuga przerwa i niebieska księżniczka Yamaha XT. Obecnie myśliwiec szturmowy - KTM 990 Adventure.
W wolnych chwilach głośno bębnię w dwóch zespołach, jeśli macie ochotę to zerknijcie: www.cityrockers.pl oraz www.aberdeenband.pl

Dobra już nie mendzę, dziękuję za uwagę i pozdrawiam :)
cityrocker

Dołączenie: 04 Mar 2009 10:43
Miejscowość: Toruń

Re: Przedstaw się

Postprzez E.T. » 18 Lut 2010 12:02

Witam serdecznie !
Nazywam się Krzysztof Dąbrowski . Zamiłowanie do jednośladów od urodzenia.
Swoim doświadczeniem i wiedzą chcę pomagać innym,a frajdę jaką daje motocykl
chcę dzielić z ludżmi tak samo pozytywnie zakręconymi :)
Pozdrawiam i do zobaczenia E.T.
CARPE DIEM
Awatar użytkownika
E.T.
VIATOR

Dołączenie: 14 Kwi 2009 21:25

Postprzez szalona » 20 Lut 2010 14:54

Hej!

Mam na imię Kasia, ksywka Szalona, od urodzenia związana z Toruniem.
Uwielbiam 2oo, teraz jeżdżę jako plecak Dzikiego, ale kto wie, może już niedługo się to zmieni i zacznę sama śmigać. :D

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie :)
"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz."
Awatar użytkownika
szalona
VIATOR

Dołączenie: 05 Kwi 2009 15:46

Postprzez wiesiekxx » 15 Mar 2010 15:12

hejka all!
trzeba jakoś zacząć...-imię jak w nick-u nick-jak imię-Wiesiek-a xx-to wiek,30-parę latek- obecne miejsce zamieszkania Aleks.Kuj.-po dłuższej przerwie-od zeszłego sezonu próbuje jeździć na 2oo yamahą xj600(szalona 20letnia "Smerfetka"),,,taki trochę nowicjusz :roll: w tak zacnym towarzystwie...

Pozdrawiam Wszystkich-i lewa ręka w górę ;)
"życie"...-jest po to,by je przeżyć...
wiesiekxx

Dołączenie: 13 Mar 2010 02:38

Postprzez treb0r » 25 Mar 2010 14:13

Witam

Jestem tu nowy wiec sie przedstawie:) Mam na imie Robert (w skrócie treb0r ) i od urodzenia rezyduje w Toruniu. Wlasnie nabylem swoje pierwsze moto, wybór padł na Thundercata, i poki co po kilku przejazdzkach jestem megazadowolony
Jesli ktos by mial ochote posmigac, to zapraszam. Poki co ze mna sobie nie "poszalejecie", wiec jesli ktos mialby ochote na spokojniejsze jazdy to czekam na info

POzdrawiam
treb0r
"Wstań i walcz, to twoje życie, ten najcenniejszy skarb"
treb0r

Dołączenie: 22 Mar 2010 16:45

Postprzez dukat » 29 Mar 2010 20:34

Witajcie - na chrzcie dali mi Wojciech ale Stiopa stwierdził że Wojtków to już tu jest jak psów i nadał mi... Dukat. Miałem przyjemność pokulać się z Wami do Radzynia w poszukiwaniu wiosny. Wypadzik ok, ludzie jeszcze lepsi - miło było.
O motocyklu marzyłem od zawsze ale jeżdżę dopiero trzeci sezon a że dopiero 50-ka stuknęła to pewnie jeszcze troszkę pośmigam :) . Gdybyście... czasem... przez Osiek n/W to możecie mnie spotkać karczmie "za ostatni grosz"
pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na asfalcie.
Wojtek vel "Dukat"
Awatar użytkownika
dukat

Dołączenie: 21 Mar 2010 16:58

Postprzez Edzik » 29 Mar 2010 21:37

Witam :),mieszkam i pracuję we wspaniałym uzdrowisku Ciechocinek...z motocyklami nie miałam dotąd kontaktu wcale a wcale :shock: .Dopiero dzięki wyjazdowi z Wami na zamczysko w Radzyniu poznałam jakie to wspaniałe uczucie tak sobie latać...
Podziękowania dla Piotra,że mnie zabrał i wspierał...
i życzę wszystkim szerokiej drogi :)
Edzik

Dołączenie: 09 Mar 2010 21:40

Postprzez Renua » 25 Kwi 2010 22:56

Salut Wszystkim Motonitom!

Mam na imię Mirek, ale dla znajomych jestem Renua. Miałem przyjemność poznać wielu z was na ostatniej "myszy" w Kaszczorku przy poświęceniu naszych maszyn, przy ognisku, no i wielu dzisiaj podczas wizyty w Domu Dziecka w Chełmży i również przy ognisku w Zalesiu. Miło z wami spędziłem ostatni weekend, wierzę, że będzie ich baaaardzo dużo. Dosiadam Hondę Shadow VT 750C4. Zajmuję się logistyką.
Pozdrawiam ;)
Do zobaczenia na patrolach!
Awatar użytkownika
Renua

Dołączenie: 10 Lip 2009 15:03

Postprzez oley » 26 Kwi 2010 08:23

Witam Wszystkich,

Znają mnie jako Oley. Od roku ponownie jestem w Toruniu. Enfield, który jeździ (co widać po nim:), a nie tylko stoi w garażu, to rumaczek na którym pomykam. Nie największy, nie najszybszy, ale wierny i bardzo go lubię. W angielskim stylu motocyklizmu lubowałem się zawsze, a Royal Enfield zauroczył mnie w Indiach.

Podróżowanie dalsze i bliższe na dwóch kołach z silnikiem między nogami, w fajnym towarzystwie, to meritum motocyklizmu. Jeśli da się to połączyć z pomaganiem innym ludziom, to szczęście prawie absolutne - wystarczyło wczoraj spojrzeć na twarze dzieci w Chełmży.

W garażu spoczywa jeszcze rozebrana Kyvacka (175, 1960 rok), jeśli ktoś posiada podobną maszynę zapraszam do wymiany info.

Pozdrawiam i do następnego,
Uważajcie na siebie,

Oley
Awatar użytkownika
oley

Dołączenie: 12 Kwi 2010 11:56
Miejscowość: TORUŃ

Siema

Postprzez mih00 » 05 Maj 2010 00:24

Obecnie mieszkam w Toruniu i jestem z nim zwiazany od ladnych parunastu lat.
Podoba mi sie co robicie i chcialbym rowniez brac w tym udzial.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na akcjach/zlotach i na drodze.
Awatar użytkownika
mih00

Dołączenie: 03 Maj 2010 19:11
Miejscowość: Torun

PoprzedniaNastępna

Powróć do Poznajmy się

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość